Limburg International reizen

+ 32 (0)11 64 43 19

+ 32 (0)11 54 12 14

[:swvar:text:372:]

Napel - Sorento, 8-daagse vlieg- busreis

Omschrijving

Details

Een reis naar de Baai van Napels  met  de levendige stad Napels, Caserta gekend als  het Versailles van Italië, Pompeii met zijn belangrijke historische waarde, Amalfi aan de betoverende kustlijn, het wondermooie Capri en de beroemde badplaats Sorrento bekend van de Limoncello.

Het is een reis naar wellicht de mooiste (lees ook duurste) regio van Italië. Het is een combinatie van zee, cultuur, natuur en Italiaanse keuken.

Interesse in Italië op zijn best? Bekijk dan ons program-ma waarin we met zoveel mogelijk al rekening hebben gehouden. De lijst met “ inbegrepen” is zo volledig mogelijk.

Datum:
15 tot en met 22 juni 2022.

Prijs:
Euro 1.680,- p.p. op basis van een gedeelde tweepersoons kamer.

Toeslag eenpersoonskamer:
Euro 260,- (opgelet, het aantal eenpersoonskamers is beperkt).

Inbegrepen:
- Transfer per bus Pelt – luchthaven Brussel H/T
- Vluchten met Brussels airlines naar Napels H/T
- Verblijf in halfpension.
- De lunches op dag 2,3,4,5 en 6
- Boottocht naar Capri.
- Kabelbaan op Capri.
- Indien afstand hotel – haven Sorrento wat ver is voorzien we vervoer.
- Ter plaatse vervoer met een lokale autocar uitsluitend voor onze groep.
- Nederlandstalige gids
- Toeristentaks in het hotel
- Alle lunches en avondeten inclusief water en wijn
- Inkomprijzen
- De BTW en premie Garantiefonds

Niet inbegrepen:
- Persoonlijke uitgaven en lunch op dag 7
- Vrijblijvend kan je een annuleringsverzekering nemen aan 92 euro.

Reisprogramma

Woensdag 15 juni

Vertrek om 07.00 uur aan het cultureel centrum Dommelhof te Pelt (Neerpelt) voor een transfer per bus naar de luchthaven van Brussel voor een vlucht met Brussels airlines.

Brussel 10.45 uur - Napels 13.05 uur.

Transfer naar Hotel NAPLES in het centrum van de stad: 3 overnachtingen op basis van kamer met ontbijt. Avondeten in een typisch restaurant nabij het hotel. Eerste bezoek aan de stad.

Een plaatselijke Nederlandstalige gids leidt ons de ganse dag door het volkse en chaotische Napels. De lunch in Napels is inbegrepen. Avondeten (restaurant) en overnachting in hotel Naples.

Donderdag 16 juni

Deze voormiddag brengen we een bezoek aan Caserta, het Versailles van Italië, het paleis van de koningen van Napels en Sicilië, met een indrukwekkend interieur. Na de lunch bezoeken we de Vesuvius. Mocht de Vesuvius niet toegankelijk zijn dan bezoeken we nabij Pozzuoli de Campi Flegrei (de brandende velden). Avondeten (restaurant) en overnachting in hotel Naples.

Vrijdag 17 juni

We vertrekken uit Napels en in de voormiddag bezoeken we Pompeii. Ooit een welvarend Romeins stadje tot de uitbarsting van de Vesuvius op 24 augustus in het jaar 79 er de stad en alle leven van de kaart veegde… maar meteen bewaarde de dikke as- en lavalaag het stadje voor het nageslacht. De lunch wordt voorzien in Pompeii en daarna volgt de transfer naar ons hotel**** Isabella in Sorrento voor avondeten en overnachting.

Zaterdag 18 juni

Dit wordt een van de meest indrukwekkende dagen. We volgen de beroemde Amalfitaanse kust. Via de kustweg “der duizend bochten” krijgen we zicht op Positano (foto), bezoeken we Amalfi, en Ravello waar de lunch is gereserveerd. De schitterende uitzichten volgen elkaar op. Dinner en overnachting in het hotel te Sorrento.

Zondag 19 juni

Deze dag brengen we door op het wondermooie Capri. De boot brengt ons in drie kwartier vanuit Sorrento naar Capri. De lunch op Capri is er inbegrepen en wie wil kan met het openbaar vervoer nog naar Anacapri aan de voet van de Monte Solara het hoogste punt van het eiland. (Anacapri is facultatief). Avondeten en verblijf in Sorrento.

Maandag 20 juni

Een vrije dag in Sorrento (foto) het centrum van sinaasappel- en citroenkweek (proef eens de limoncello) en eens het vakantieoord van de happy few in de stijlvolle hotels en prachtig gelegen aan de Golf van Napels. Vrije lunch. Avondeten in het hotel.

Dinsdag 21 juni

Woensdag 22 juni

We hebben nog ruim de tijd om rustig te ontbijten en daarna volgt de transfer naar de luchthaven van Napels voor de terugvlucht met Brussels airlines.

Napels: 13.55 uur - Brussel 16.15 uur.

Transfer per bus naar Pelt.

Limburg International
Stationsstraat 1 bus 1, 3910 Neerpelt
Tel: + 32 (0)11 64 43 19
Fax: + 32 (0)11 64 03 23
Reisburo: info@li-reizen.be
Busreizen: autocars@li-reizen.be

Contacteer ons

H&A Reizen
Kerkstraat 61, Winkel 3
(Galerij Vivaldi)
3920 Lommel
Tel: + 32 (0)11 54 12 14
Fax: + 32 (0)11 ??????
info@hareizen.be

© 2021 Limburg International   |   Disclaimer