Limburg International reizen

+ 32 (0)11 64 43 19

+ 32 (0)11 54 12 14

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lloret de Mar

Bij deze autocarreis is het de bedoeling dat iedereen op zijn manier nog een weekje onder de zon kan invullen zoals hij of zijn het zelf wil. Lang genoeg binnen gezeten, nu nog even genieten van de zon, het Spaanse eten, wandelen, het strand, shoppen… terwijl we verblijven in een 4* hotel dicht bij het strand in Lloret de Mar aan uitzonderlijke voorwaarden.  Vol pension met gratis water en wijn aan tafel is meegenomen.

Het vervoer gebeurt met onze eigen autocars van Limburg International in Royal Class, maximum 2 opstapplaatsen en dan rijden we recht naar onze bestemming. Ter plaatse stellen we een paar facultatieve uitstappen voor.

Datum:
11 tot en met 18 september 2021.

Prijs:
Euro 440,- p.p. op basis van een gedeelde tweepersoons kamer in hotel Garbi Park in vol pension met water en wijn bij de maaltijden. Een extra maaltijd bij het vertrek is ook inbegrepen.

Toeslag voor hotel Gran Garbi : 20 Euro per persoon

Korting voor 3de persoon op de kamer : 43 Euro voor de derde persoon.
Korting voor kinderen tussen 2 – 12 jaar : 110 Euro

Toeslag eenpersoonskamer:
Euro 110,- (opgelet, het aantal eenpersoonskamers is beperkt).

Inbegrepen:
- Autocarreis in Royal Class, rechtstreeks van Pelt tot Lloret de Mar. 
- Verblijf in Garbi Park of Gran Garbi, beide 4* hotels op basis van vol pension en water en wijn bij de maaltijden
- Extra middagmaal bij vertrek
- Nederlandstalige begeleiding
- De BTW en de plaatselijke toeristenbelasting.

Niet inbegrepen:
- Persoonlijke uitgaven
Annuleringsverzekering 25 Euro per persoon
- Facultatieve uitstappen

Beperking:
- Deze reis gaat door vanaf 35 personen. Bij annulering van de reis wordt u 3 weken voor de afreis verwittigd, en wordt het betaalde bedrag onmiddellijk terug betaald.
- De corona maatregelen moeten de reis mogelijk maken.

Details

Omschrijving

Reisprogramma

Lloret de Mar is een plaats en gemeente in de Spaanse autonome regio Catalonië, in de provincie Gerona (comarca Selva). Het is een van de meest toeristische badplaatsen van de Costa Brava en van de Spaanse kusten als geheel. Lloret de Mar heeft een leuk strand, gezellige drukke straatjes en méér dan 400 bars, restaurants, cafés en discotheken. ... Ga tijdens een dagje strand ook zeker eens langs bij één van de vele strandbars! Een vakantie in Lloret de Mar staat gelijk aan zon, zee, strand en heel veel feest!

Lloret de Mar

Hotel Gran Garbi****

Hotel Gran Garbí is ideaal om naar het strand te gaan (300m) en om door het centrum van Lloret de Mar te wandelen.
Hotel Gran Garbí biedt uitstekende diensten en faciliteiten voor alle leden van het gezin: twee buitenzwembaden, een verwarmd binnenzwembad, een restaurant met gratis buffet en een terras om buiten van uw mediterrane maaltijd te genieten, animatieprogramma's, Miniclub, privéparkeerplaats met beperkte plaatsen en nog veel meer!
Hotel Gran Garbí-klanten hebben ook gratis toegang tot het waterpark Aquasplash in Hotel Gran Garbí Mar, dat op slechts 50 meter afstand ligt.

Hotel Garbi Park****

Plezier en ontspanning tijdens uw vakantie in Lloret de Mar

Hotel Garbí Park ligt op slechts 200 meter van het strand en zeer dicht bij het winkel- en recreatiegebied. Het is ideaal voor een onvergetelijke vakantie in Lloret de Mar.
Hotel Garbí Park beschikt over meerdere faciliteiten: buitenzwembad en verwarmd binnenzwembad, modern buffetrestaurant met uitzicht op het zwembad, terras, barruimte, tv-lounge, speelkamer, amusementsdiensten, de Mini Club en een eigen parkeerplaats buiten bij Hotel Gran Garbí (op 300 meter) met beperkte parkeergelegenheid.
Gasten van Hotel Garbí Park hebben gratis toegang tot het waterpark Aquasplash in Hotel Gran Garbí Mar.

Stationsstraat 1 bus 1, 3910 Neerpelt
Tel: + 32 (0)11 64 43 19
Fax: + 32 (0)11 64 03 23

Limburg International:
info@li-reizen.be
Busreizen:
autocars@li-reizen.be
H&A Reizen:
info@hareizen.be

Contacteer ons

© 2021 Limburg International   |   Disclaimer